Değil Hakkında Detaylar bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Opsiyonel olarak eklenebilen ergonomik tutuş sağlayan ürkü bar sistemi ile ateş anında kaçış niyetının henüz hızlı aksiyonlemesini sağlamaktadır.

3-) Yangın merdiveni kapılarının birbirinden oldukça ırak olması gerekmektedir. Yağmurlama sistemi yoksuz binada yangın merdivenleri arasındaki uzaklık diyagonal mesafenin nısıfsından, yağmurlama sistemi bulunan binalarda ise diyagonal mesafenin 3de 1’inden az olmamalıdır.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Bapsı öncelikle yangın yahut rastgele bir ivedili yer anında insanların binayı güvenle vazgeçme etmesini sağlamlar. Hassaten yapı içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mânia olabilir.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Yangın kapısı evgin çıkış muhtevain kullanılacaksa o dem gerekli koşulları / standartları sağlayan yani yangın peklik belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı Yangın Merdiveni Kapısı kanadı içerisinde yalıtım olarak taş yünü ve düzençıpan zaruri olarak bulunmalıdır. Kapıda kullanılan sac lakırtıınlığının da en azca 1.

Yangın Kapısı Aplikasyon Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdem sağlamlığını koruyup yangın ve duman gazının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını güvenli bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, ivedili durumda bir pim mekanizması ile suhuletle açılması sağlanabilir.

Yangın direnci: Müstacel çıkış bapları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanoğluın emniyetli tahliyesini sağlamalıdır.

Yangın Bapsı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin aklı başında şekilde namına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Kapısı Menteşesi denir.

Temelı durumlarda ihtiyacınızı mukabillamayan ya da binanın konumundan dolayı yönetmeliklerin dışına çıkmadan yangın merdiveni imalatı bünyelması gerekebilir. İşte böyle durumlar cevaz özel tasar çizim merdivenler kullanılabilir.

Yangın Kapıları tercihe nazaran; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü ölçüı ve kalitesi, yangın kapısının en çizgi kalite ve sağlamlamlık standartlarından biridir.

Özellikle rafine ve maliyetli materyallerin olduğu odaların kapılarının kategorik yangına dayanıklı maddelerden üretilmiş olması gerekir.

Kullanılacak zat adetsı 100 kişdobra aşan yerlerde ve behemehâl son çıkış baplarında PUSH Pas veya PANİK Pas olmalıdır.

Yangın bapsı Osmaniye ısmarlamainizden önce bu durumları incelediğinizden sakıncasız olmanızı referans ederiz. 

Report this wiki page